DSC7825-0

Våra tjänster

För ytterligare information
kontakta gärna oss

nordic_chain2

 När hela Norden är din marknad

TransFargo är en av medlemmarna i Nordic Chain – ett nätverk av oberoende transportörer verksamma i Norden – som startades 1993. Företagen är starka på sin hemmamarknad. Det betyder att vi är nära marknaden och dig som kund. Därför kan vi tillsammans lättare skräddarsy lösningar för dig och dina kunders behov. Och leva upp till löftet om leveranser just-in-time.

Det gemensamma distributionssystemet, med den gemensamma databasen som spindeln i nätet, har förfinats. Tack vare alla medarbetares helhjärtade engagemang för att ge bästa tänkbara service i alla upptänkliga situationer har vi blivit en uppskattad samarbetspartner.

Du får en kontakt för hela Norden. Du möter en kontakt för transport, distribution och logistik, som har ett gemensamt distributionssystem med en gemensam databas, samma tider, en tariff och samma servicenivåer. Våra transportexperter hjälper dig att alltid välja rätt. Du får alltid besked om vad det kommer att kosta och när godset kommer fram. Och vi håller vad vi lovar.

Våra nätverk

nordic_chain system-plus system-alliance

TransFargo AB

Box 50246
202 12 Malmö
+46(0)40 28 71 00

Tjänster
Landtransport
Express
Paket
Logistik

Om denna sida
Integritetspolicy


Member of Nordic Chain