Elektronik

Reservdelar

Flertalet av TransFargos kunder erbjuder service och installation av olika typer av IT-utrustning och butiksdatasystem. Hög service och leveransprecision är viktigt för oss såväl som för våra kunder och deras slutkunder. TransFargo har lång erfarenhet av reservdelslogistik inom elektronikbranschen och hjälper flera kunder inom detta segment.

Vi kan hjälpa dig med plockning och packning av reservdelar samt transport till tekniker runt om i landet. Transporten sker enligt avtalade leveranskrav. Vi erbjuder både direktbud, som når mottagaren inom en angiven SLA (Service Level Agreement) och NBD (Next Business Day)-paket om det exempelvis är en påfyllnadsdel till en depå.

Vi arbetar med effektiva helhetslösningar och när de förbrukade delarna tas i retur, sorterar vi dem enligt rutiner bestämda på förhand. De reservdelar som ska återvinnas sampackas för transport till miljöåtervinning. TransFargo hjälper också till med att hämta och lämna reservdelar som behöver repareras. Vi utför även rekonditionering/diagnos och DOA-kontroll på utrustning som kommer i retur. För snabb och smidig hantering utför vi också Warranty Claims mot ert avtal med olika vendors.

IT

Vår IT-avdelning utvecklar kundunika lösningar, exempelvis appar som är kopplade till TransFargos WMS (Warehouse Management System). Via appen kan servicetekniker se lagersaldo i realtid, beställa reservdelar och göra inventeringar av egna lokala lager. Appen effektiviserar arbetet och gör det enkelt att kontrollera lagersaldo samt se om produkten finns på ett lager i närheten. Teknikerna får på så sätt tillgång till ett system som är mer lätthanterligt och tillförlitligt, vilket frigör tid.

Projekt

Våra kunder inom IT arbetar med olika projekt där vi hjälper till med utrullningar av datorer, skrivare, skärmar och kassautrustning till butiker och slutanvändare. På våra lager kan vi också hjälpa dig med att installera mjukvara på PC, skrivare och skärmar.

TransFargo erbjuder hjälp med scanning av serienummer och kontrollerar leasingtider för inkommande PC, skrivare och servrar. Vi bistår även med avemballering, transporter av både emballerat och oemballerat gods samt erbjuder leverans under dagen, på en specifik dag eller enligt tidspassning. TransFargo kan också bistå med specialmärkningar enligt önskemål.

Läs mer under våra referenser, klicka här.

För mer information om TransFargos ESD-hantering, klicka här.

 

TransFargo AB

Box 50246
202 12 Malmö
+46(0)40 28 71 00

Tjänster
Landtransport
Express
Paket
Logistik

Om denna sida
Integritetspolicy


Member of Nordic Chain